Bachatana ladies

Te mika, da bi plesala Bachato v družbi drugih plesalk? Želiš napredovati in izpopolniti svojo plesno tehniko?

Te mika, da bi plesala Bachato v družbi drugih plesalk? Želiš napredovati in izpopolniti svojo plesno tehniko? Te zanima kako lahko izraziš svoj styling, kakšna je tehnika rok in izvedba izolacij? Želiš še več, nastopati in se preizkusiti v show skupini?

Potem te z veseljem povabim v svojo družbo, kjer bomo skupaj napredovale in se učile novih gibov skozi koreografijo, s katero se bomo imele priložnost tudi predstaviti ?

KAJ? LADY BACHATA GROUP je namenjena vsem navdušenim plesalkam bachate in tistim, ki boste to še postale ?

KDO? Skupina je odprtega tipa, zato se lahko pridruži vsaka, ki se želi učiti različnih stilov bachate, kot jo lahko danes vidimo v bachata svetu.
V skupini bomo plesale solo, tako, da ne potrebuješ plesnega partnerja, predznanje bachate ni potrebno, če pa jo že plešeš, je seveda prednost ?

KAKO? Treningi bodo sestavljeni iz tehnike gibanja in obratov, izolacij in kontrole telesa, prepleteno z veliko stylinga, ki obogati tudi ples v paru. Vse to bomo zapakirale v koreografijo, s katero se bomo ob vašem interesu predstavile na različnih dogodkih ?

KDAJ? Treningi se odvijajo vsak petek, ob 19.00h (90 min).

KJE? Plesni studio Dancelife, Šmartinska c. 106, Ljubljana

STOPNJA

TERMIN

UČITELJI

CENA

BACHATANA

PETEK 16.30

Ana

42€

Če potrebujete dodatne informacije glede tečaja ali se ne morete odločiti katera stopnja je primerna za vas nam pošljite sporočilo tukaj