Salsa za začetnike

Salsa je ples afro-kubanskega izvora, ki je dandanes prisoten na celotni zemeljski obli in ki združuje nasmejane obraze ter pozitivnega gibanja željne plesalce.

Na začetnem intenzivnem tečaju se boste naučili plesati salso v samo štirih dneh. Na tečaj lahko pridete sami ali v paru.

Je vroč in nadvse zabaven ples v paru. Na prvih urah salse se boste naučili kako premagati strah pred novimi plesnimi izzivi, zaplesali boste osnovne salsa korake, slišali boste nekaj o pravilnem vodenju plesalca ter sledenju plesalke, se zavrteli v osnovni obrat, prvič zamenjali plesni prostor, sledile pa bodo zabavne ter preproste salsa figure.

V Dancelife u vam z veseljem priskrbimo plesnega partnerja/ico. Vabljeni na tečaj salse tisti, ki imate radi druženje, zabavo in nova poznanstva. Salso plešejo vse generacije, zato brez skrbi in pogumno v plesno dvorano.

STOPNJA

TERMIN

UČITELJI

CENA

SALSA začetna stopnja

SREDA ob 19.00

Ana

40€ (38€ štud.) za 4 vaje po 60min

V prvi stopnji salse se boste naučili: tehniko gibanja, osnovnih korakov salse, pravila vodenja in sledenja, osnovnih obratov, osnovne menjave prostora, zabavne in preproste figure, osnove plesnega bontona.

Če potrebujete dodatne informacije glede tečaja ali se ne morete odločiti katera stopnja je primerna za vas nam pošljite sporočilo tukaj